Om oss

Polar Kuldeservice AS, tidligere Finsam Kuldeservice AS, har lang fartstid i den midt-norske kjølebransjen, helt tilbake fra 60-tallet. Vi holder til i Trondheim og består av elleve ansatte.   

Vi har som målsetting å kunne tilby våre kunder løsninger og produkter av høy kvalitet. Service og lokal tilhørighet er en selvfølge, samtidig som effektivitet og kompetanse er satt i fokus. Vi setter stor pris på dine spørsmål, tanker eller synspunkter, slik at vi sammen kan opprettholde en mest mulig produktiv dialog. I fremtiden vil vi fortsette å utvide vårt sortiment og tilhørende marked, samt å øke kompetansen på disse områdene. 

Det er alltid rom for forbedring innenfor både effektivitet og service. Vi strekker oss hele tiden etter å gi våre kunder de beste løsningene. Vi kan bistå i alle faser fra beregning av nye anlegg, planlegging, prosjektering og helt til ferdig installasjon. Vi tilbyr også service og vedlikeholdsavtaler.

Vi har sentral godkjenning for ansvarsrett og er godkjent lærebedrift. Polar Kuldeservice deltar aktivt i videre rekruttering til bransjen og har derfor en lærling ansatt.

Polar kuldeservice AS

Våre leverandører

Polar Kuldeservice AS
Østre Rosten 84 F
7075 Tiller
Telefon: 73 96 68 60
E-post: post@polarkulde.no
Org.nr. NO 996 667 820 MVA